Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Familjeaffärer

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

De tre systrarna Cat, Jessica och Megan vet precis vad de vill ha ut av livet. Alltsedan den dag deras mor övergav dem för att bli lyckligare hos en ny man har de strävat efter att bli starka och självständiga. Cat har alltid sagt att hon inte tänker skaffa barn. Den lyckliga familjen är bara en myt och hon har inte lust att vara den som bidrar till att förstöra någons liv på samma sätt som hennes mor förstörde hennes. Rory är precis den man hon behöver: han är stark, energisk och vänlig. Dessutom är han steriliserad, så det finns ingen risk för några missöden. Men den biologiska klockan tickar. Måste hon välja mellan Rory och möjligheten att ha en egen familj?

Jessica är lyckligt gift, men det skär i hjärtat på henne att se på hur hennes man Paolo gullar med sitt lilla brorsbarn. Varför kan hon inte själv bli gravid? Paolo å sin sida kan inte förstå varför hans bror som borde vara den lyckligaste mannen på jorden, med en fru som älskar honom, en underbar baby och en framgångsrik firma som säljer sportbilar riskerar allt för en tarvlig flirt med sin sekreterare.

Megan är singel,hennes förra pojkvän var konstant otrogen. En mans bilogiska uppgift är att placera sina spermier i så många kvinnor som möjligt. Men det betyder inte att jag inte älskar dig. Hennes första år som allmänläkare har varit tillräckligt pressande utan att hon vill behöva fundera över det där med att skaffa barn. Så den där engångshistorien med Kirk, surfarkillen från Australien, var kanske inte någon bra idé….

(Norstedts)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

331

Förlag

Språk

Översättare