Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

De som ingen ser

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

En massgrav har hittats på vandringsleden Appalachian Trail. Kelly Jones har under sin karriär på FBI jobbat med många skrämmande fall - men inget har kommit i närheten av detta.

Kelly får ansvaret för utredningen som sträcker sig över alla gränser: från Massachusetts till Vermont, från välbärgade semesterfirare till utslagna och prostituerade. Nu startar jakten op en kallsinnig massmördare och en hämndlysten copycat.

Till sin hjälp har Kelly en skicklig en skicklig rättsantropolog och polisassistans från tre delstater. Men det är bråttom, för när mörkret faller försvinner ett nytt offer. Kelly pressar sig till det yttersta för att hitta mannen innan han tvingas göra de andra sällskap... i massgraven
(Baksidestext)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Tidpunkt för händelserna

Exakt tidpunkt

Ämnesord

Originalspråk

Textutdrag

Cougar skrev in sig i vandringsledens gästbok och bläddrade sedan snabbt igenom sidorna. Namnet "Chaz" dök upp ett par sidor längre bak.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Språk

Utgivningstid

Sidantal

411

Förlag

Språk

Översättare