Litteraturevenemang

Litteraturevenemangskalender presenterar litteraturevenemang runt om i Finland. Kalendern finns också som gränssnittskomponent. Du kan använda gränssnittskomponenten på dina egna webbsidor. Kalendern upprätthålls av Boksampos redaktion.  

Runokuu

Helsinki / Verkossa
19.8. 15:00
20.8. 17:00
21.8. 12:00
22.8. 13:00
23.8. 17:00
24.8. 14:00
Runokuu-kirjallisuusfestivaali järjestetään 19.8.-24.8. teemalla Metsä.

Runokuun päätapahtumapaikkoja ovat Suvilahden Tiivistämö ja keskustakirjasto Oodi. Festivaali koostuu iltaklubeista ja kirjallisuuskeskusteluista. Koronatilanne otetaan festivaalilla huomioon ja tapahtumat striimataan. Jos tiukkoja kokoontumisrajoituksia on voimassa, festivaali järjestetään kokonaan etänä.

Ohjelmassa teema Metsä ottaa erilaisia muotoja.

Runokuu on Helsingin juhlaviikkojen ystäväfestivaali. Suuri osa ohjelmasta on maksutonta. Maksullisten iltaklubien liput tulevat myyntiin elokuussa. Ohjelmaa järjestetään suomeksi ja englanniksi.

Kirjoittajakohtaaminen kirjastoissa 19.8.2021

Järvenpään kirjastossa tapahtuma järjestetään Tyyni Tuulio -salissa klo 18 – 20.
Runokuu, Nuoren Voiman Liitto, Kirjasampo ja Järvenpään kaupunginkirjasto haastavat kaikki kirjastot mukaan järjestämään kirjoittajakohtaamisia 19.8.! Jos kirjastosi ei vielä ole mukana, esitä toive!
Kirjoittamisen ei tarvitse olla yksinäistä – kokoonnutaan yhdessä kirjoittamaan ja tehdään kirjoittamisesta yhteisöllistä: osallistujat kirjoittavat omia tekstejään, mutta yhdessä muiden kanssa.
Kirjoittajatapaamiset järjestetään Suomen kirjastoissa torstaina 19.8. klo 18–20. Tervetuloa mukaan kirjoittamaan!
Otathan omat kirjoitusvälineet mukaan. Muista virtajohto, jos kirjoitat koneella!
Tapahtumaan voi osallistua myös etänä kotona, kahvilassa, puistossa tai missä tahansa haluat antaa ajatuksillesi siivet. Kuvia ja tunnelmia voit jakaa tunnisteella #kirjoitakirjastossa omissa somekanavissasi – ja jos tägäät mukaan Järvenpään kirjaston storyysi Instagramissa, pääset mukaan myös koko Suomen kattavaan kuvakavalkadiin!
Tilaisuudet järjestetään kullakin alueella voimassa olevien koronarajoitusten mukaisesti.
#kirjoitakirjastossa #Järvenpäänkirjasto

Lisätietoja: anja.kahonen (at) jarvenpaa.fi