Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Ei ole muuta antaa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Tarkka kuvaus kasinotalouden ja laman ristiaallokossa purjehtivista yksilöistä. Suuren rakennusliikkeen ainoa perijä palaa Afrikasta Suomeen entisensä radikaalina, pettyneenä idealistina. Aatteen miehet ryöstävät nyt kansojaan pahemmin kuin siirtomaaherrat aikanaan. Samaan aikaan suomalainen rakennusteollisuus sinnittelee idänkaupan hiipuvilla tulilla. Lähi-itä tarjoaa edelleen kannattavia urakoita. Rahakauppa tekee tuloaan tuotannollisen toiminnan rinnalle.

Miten perinnöksi lankeavat sadat miljoonat kannattaa sijoittaa? Omaksi hyväksi vai toisten? Suurten päätösten jälkeen maailmanparantajasta kasvaa kolmannen polven yrittäjä, jonka elämä siitä pitäen merkitsee vaikeita valintoja niin ihmissuhteissa kuin kaupankäynnissä.

Lasse Lehtinen on suomalainen poliitikko, toimittaja ja kirjailija. Lehtisen kirjallinen tuotanto käsittää poliitikkojen muotokuvia, yhteiskunnallisia satiireja, asiaproosaa ja romaaneja. Ei ole muuta antaa -romaanin päähenkilö on tuttu Lehtisen edellisistä romaaneista Siivetönnä en voi lentää ja Onni suosii rohkeaa.

(WSOY)

Päähenkilöt

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

romaani

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

301

Kustantaja

Kieli