Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Hymy

Tyyppi
sarjakuva-albumit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus

Ilmeikäs ja koskettava sarjakuva seuraa nuoren tytön kasvua ja kehitystä alakouluvuosista lukion loppuun. Kasvaminen omaksi itseksi ei ole aina helppoa ja matkan varrella vaihtuvat niin kiinnostuksen kohteet kuin ystävätkin. Kasvutarinan taustalla kulkee faktoihin perustuva tarina Rainan lapsuudessa sattuneesta hammastapaturmasta jonka epäonninen hoito jatkuu vuosikausia. Sarjakuva perustuu sarjakuvataiteilijan omaan elämään.

(Arja/Kirjavinkkariyhdistys ry)

Raina on ihan tavallinen kuudesluokkalainen tyttö  ainakin siihen päivään saakka, jolloin hän kaatuu ja lyö hampaansa katukivetykseen. Tuosta päivästä alkaa monivaiheinen eikä ihan tuskaton hammastoimenpiteiden sarja, jossa porataan, oiotaan, kiskotaan ja väännetään, asennetaan niskaveto ja sovitetaan tekohampaita. Hammaslääkärin tuolissa koetun draaman lisäksi arkeen hiipii poikaystävähuolia, mutkikkaita ystävyyssuhteita sekä yksi maanjäristys. Raina oppii tärkeitä asioita rohkeudesta, ystävyydestä ja omasta itsestään. Vaikeudet voitetaan lempeällä huumorilla ja leveällä hymyllä!

(Twinsy)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Nimi
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
213
Kustantaja
Kääntäjä
Nimi
Ilmestymisaika
Sivumäärä
213
Kääntäjä