Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Kuoleman kadut

Tyyppi
kokoomateokset
Tekijä
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Kaksi Inger Johanne Vik -dekkaria yksissä kansissa

Minkä taakseen jättää

Yhdeksänvuotias Emilie katoaa matkalla koulusta kotiin. Vain muutama päivä myöhemmin katoaa toinen lapsi, joka löydetään nopeasti - kuolleena, vierellään kirjoitus "SAIT ANSIOSI MUKAAN". Inger Johanne Vik, entinen FBI:n tutkija, juristi ja psykologi, on yhtä kauhuissaan kuin muutkin norjalaiset. Kun Norjan Keskusrikospoliisi pyytää hänen apuaan, hän ei voi kieltäytyä. Varsinkin kun jälleen katoaa yksi lapsi.

Julkkismurhat

Suosittu televisiotähti Fiona Helle löydetään murhattuna kotoaan. Murhapaikka on lavastettu karmivalla tavalla näyttämöksi, jossa jokaisella yksityiskohdalla on merkitys. Kaupunkilaisia kauhistuttava tapaus on vasta alkua. Julkkis toisensa jälkeen saa surmansa. Äitiyslomalla oleva Inger Johanne Vik haluaisi pysyä sivussa tutkimuksista, mutta tahtomattaankin hän tunnistaa rikoksissa paholaismaisen kaavan.

Inger Johanne Vik -sarja yhdistää taidokkaan palapelidekkarin oivaltavaan psykologiseen kuvaukseen. Anne Holtin selkäpiitä karmivassa kerronnassa Oslo näyttää pimeän puolensa.
Aiheet ja teemat
Päähenkilöt
Tapahtumapaikat
Konkreettiset tapahtumapaikat
Tarkka aika
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
835
Kustantaja