Syntyneet rakastajiksi

Tyyppi

sarjakuva-albumit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

SYNTYNEET RAKASTAJIKSI kertoo Amorin aika-strippisarjakuvan hengessä eläinihmisten matkasta pirkanmaalaiseen villiin länteen. Korppi ja Kissa autoilevat roadtrip-tunnelmissa vuokramökille viettämään romanttista lomaa kaukana arjen paineista, mutta naapurimökissä asuvat motoristi-Susi ja hänen muodokas tyttöystävänsä Haukka varastavat heidän huomionsa. Mökkinaapurit eivät millään tahdo pysytellä omalla puolellaan orapihlaja-aitaa ja lauantain rantajamit karkaavat käpälästä, mutta onhan kuitenkin eri asia rakastaa toista kuin pelkästään himoita?

Anne Lehtisen ja Saila Juutin esikoisalbumi kertoo parisuhteen epätoivosta ja euforiasta – siitä miten vaikea on sovittaa yhteen uskollisuuden ja kiihkeän rakkauselämän ristiriita.

ANNE LEHTINEN (s.1981) kirjoittaa ensisijaisesti draamaa, oli se sitten sarjakuvan, elokuvan tai proosan muodossa. Rajat genrejen, formaattien ja ihmisten välillä on tehty hajotettaviksi!

SAILA JUUTI (1985) työskentelee päivisin digitaalisten sovellusten parissa. Iltaisin hän piirtää sarjakuviin sen, minkä näkee, mutta ei anna näkemänsä kahlita itseään.

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

88

Kustantaja

Lisätietoja

Käsikirjoitus: Anne Lehtinen ; piirrokset: Saila Juuti.
Tekijämerkintö kannessa: Saila Juuti, Anne Lehtinen.

Sarjamerkintä