Oisko paketissa

Tyyppi

sarjakuva-albumit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Alussa oli sarjakuvan suo, kynä kuin kuokka ja Imppo. Sittemmin huumoriviljelmillä astelivat vaimo, lapsi ja lapsenlapset.

Huikean neljänkymmenen vuoden aikana niistä on tullut lukijoiden yhteistä omaisuutta, joista löytyy tarttumapintaa tai vähintään hipaisuja toisiin todellisuuksiin, toisiin elämiin. Hanskin ihmisläheiset, ilmeikkäät sarjakuvat liikkuvat ajassa, mutta ovat ajattomia. Joskus Imppokin ajelehtii muistojen virrassa kuin kaarnalaiva seisahdellen herkistyneenä nostalgian satamiin.

Hanski löytää värit arjen harmaudesta ja taikoo sarjakuvan loppuun savolaisen on-linerin kuin kanin hatusta.

Netin kaikkitietävästä maailmasta ei löydy sarjakuvaa, jossa sankari vanhenisi lukijoiden mukana. Lienee mualimanennätys. Hyvät lukijat, Porilaisten marssi! Viel on Imppo voimissaan...

Ari Tiippana, kanssakulkija


”Piirtäjämme Hannu ”Hanski” Härkösen pilapiirrokset ja sarjakuvat ovat olleet jo uskomattomat 40 vuotta oleellinen osa Itä-Savon sisältöjä.

Lukijoillemme Hanski on kuin hyvä ystävä, joka savolaisella huumorilla, pienellä sarkastisuudella mutta myös viiltävällä analyysilla ottaa kantaa tärkeisiin, paikallisiin uutisaiheisiin.

Hänen piirroksissaan on vuosikymmenien ajan ollut teemana myös välittäminen ja rakkaus, mikä onkin tehnyt hänestä hyvin pidetyn ja arvostetun lukijoidemme keskuudessa.”

Jaana Rautio-Teijonmaa

Päätoimittaja, Itä-Savo
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

40-vuotisjuhlakirja : Imppo ja Poika 40 vuotta

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

144

Kieli

Lisätietoja

Sarjakuvat julkaistu Itä-Savo-lehdessä 2011-2021.