Ankalliskirjallisuuden klassikot

Tyyppi

kokoomateokset
sarjakuva-albumit

kuvaus

Ankalliskirjallisuuden klassikot 1 -kirjaan on koottu ankkamaisia, kieli poskessa tehtyjä sarjakuvaparodioita ja -mukaelmia maailmankirjallisuuden kiehtovimmista ja jännittävimmistä tarinoista. Sukella Rhett Ankan mukana Amerikan sisällissodan pyörteisiin, opi kuinka äkäpussi kesytetään ja seuraa Aku Babaa keskelle Tuhannen ja yhden yön tarinoita. Mukana on klassikoita Jack Londonin Erämaan kutsusta Goethen Nuoren Wertherin kärsimyksiin.

Tämä kirja saa innostumaan klassikoista – tarinat kun ovat täynnä Aku Ankan taskukirjasta tuttua kohellusta. Tarinoissa on uudet suomennokset ja sarjakuvissa uudet, hienot värit, ja teoksessa on mukana myös Suomessa aiemmin julkaisemattomia tarinoita. Ankkojen matkassa on helppo tempautua mukaan tarinoihin vaikkei tuntisi alkuperäisteosta. Lue suuret tarinat poskettomina ankallissovituksina – et taatusti nukahda kesken!

Kirjallisuudenlaji

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

Tuulen tuomaa ja muita tarinoita

Ilmestymisaika

Sivumäärä

384

Kieli

Kääntäjä

Lisätietoja

Osa sarjakuvista julkaistu aiemmin Aku Ankan taskukirjoissa.

toimitus: Hertta Hulkkonen ... et al. ; esipuhe ja alkuperäisteosten esittelytekstit: Kai Mikkonen ; suomennokset: Ville Keynäs ... et al.