Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Paheiden sirkus

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Fulton on amerikkalaisen pikkukaupungin perikuva. Kirkossa käydään ahkerasti, perhe-elämä kukoistaa, perinteisen arvot ovat kunniassaan. Tässä onnelassa vuoden kohokohta on maatalousnäyttely, monen päivän suurjuhla, jonka ohessa on tivoli ja muuta viihdeohjelmaa. Tämän vuoden vetonaula on kiertelevä tanssiryhmä, joka itse asiassa esittää stripteasea, niin rohkeaa kuin kunkin paikkakunnan lainvalvojat sallivat.
Fultonin šeriffi on vanhanaikainen tiukan linjan mies. Mutta vaikka kaiken kokeneet ”tanssitytöt” tietävät varoa vilauttamasta liikaa paljasta pintaa, heidän tulonsa vaikuttaa kaupungissa kuin hiiva olutsammiossa: ensin alkaa kuplia, sitten kuohua.
Tapahtumien vyöryn panee tahtomattaan alulle tanssiryhmän johtaja Talker, salaperäinen mies, joka ei halua paljastaa oikeaa nimeään eikä menneisyyttään. Hänen intohimoinen yllätysromanssinsa kunniallisen fultonilaisen rouvan kanssa sekoittaa elämän sotkuiseksi vyyhdeksi.
Ongelmitta eivät selviydy stripparitytötkään, sillä seudun miesväki riehaantuu hillittömään menoon. Kaupungin säädyllinen julkisivu rakoilee päivä päivältä pahemmin. Jännitys huipentuu strippariryhmän viimeisenä iltana. Siitä tuleekin melkoinen esitys, kun jokainen paljastaa oikeat karvansa.
(takakansiteksti)
Kirjallisuudenlaji
Aiheet ja teemat
Henkilöt, toimijat
Tapahtumapaikat
Konkreettiset tapahtumapaikat
Tarkka aika
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
450
Kustantaja
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
480
Kustantaja
Kääntäjä