Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kerran taas kohdataan

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Philippa Carrin viimeisessä romaanissa kaksoissisarten Violettan ja Dorabellan jännittävä ja romanttinen elämä kietoutuu maailmanhistorian pyörteisiin. On vuosi 1940, ja sodan kumu kantautuu myös Cornwallin jylhälle rannikolle ja sukukartanoihin, joissa sisaret elävät.
Violettan sulhanen, Jowan, on lähtenyt vapaaehtoisena sotimaan Ranskaan, ja Violetta odottaa levottomana tältä viestejä. Sota pitkittyy ja Violetta on yhä huolestuneempi rakkaastaan. Hän yrittää unohtaa surunsa hoitamalla haavoittuneita toipilaskodiksi muutetussa Jermynin kartanossa. Mutta odotus vain jatkuu…
Dorabellan elämä kuohuu. Vaikka hän edellisessä osassa kerrotun onnettoman karkuretkensä jälkeen yrittää nyt omistautua pojalleen Tristanille ja pitää tästä huolta, myrskyisät vaiheet eivät jätä häntä tälläkään kertaa: ranskalainen rakastaja Jacques yrittää paluuta, Tristan joutuu saksalaisten vakoojien kidnappauksen uhriksi ja kiihkeä ystävyys kapteeni Brentin kanssa vie Dorabellan luvattomien toimien pelottavaan maailmaan.
(takakansiteksti)

Henkilöt, toimijat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tapahtuma-aika

Tarkka aika

Asiasanayhdistelmät

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

311

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä