Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Maan ilot

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Onko ruoho aina vihreämpää aidan toisella puolella?
Onko uskottomuus miehen todellinen luonto?

Siltalan perheen nuorin tytär Riina on muuttanut kotiin auttamaan vanhempiaan tilan hoidossa. Terhakkaalla Riinalla on toki oma terveydenhoitajan ammatti ja asunto kirkonkylällä, mutta hän alkaa viihtyä kumman hyvin Siltalassa – liekö syynä kylän tavoitelluin poikamies, eläinlääkäri Henrik, vai juuri naapuriin muuttanut toimittaja.
Kyläläiset supisevat, ja pian huomaa Riinakin ettei elämä maalla ole – varsinkaan rakkausasioissa – yhtään sen kepeämpää kuin kaupungissakaan, eivätkä miehet yhtään sen uskollisempia. Onneksi todellinen rakkaus löytyy Riinallekin lähempää kuin voisi kuvitella.
(takakansiteksti)

Riina Siltalan elämässä riittää ongelmia. Kun Riina auttaa vanhempiaan maatilalla, hän joutuu pakosti näkemään entistä heilaansa. Suhde paikalliseen eläinlääkäriin, komeaan Henrik Illmaniin, ei nimittäin mennyt aivan niin kuin Riina oli odottanut. Nyt Riinan arjen täyttävät maatalon työt - kuten lehmien hoito ja heinänteko. Mutta miten on, saattaisiko Henrikin ja Riinan välillä olla edelleen väreilyä? Kun vanhempien naapuriin muuttaa nuori leskimies Tero Kallio, Riinan tunteet menevät entistä enemmän sekaisin... Maan ilot on Liisa Tammion hulvaton chick lit -romaani.
(Saga Egmont, 2022)

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

203

Kustantaja

Kieli