Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Juhannustulien taika

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Philippa Carrin historiallisen sarjan uutuus, Annoran romanttinen tarina 1800-luvun keskivaiheilta
Nuoren Annoran elämässä kaikki on niin hyvin kuin olla voi. Hän asuu vanhempiensa ja veljensä Jaccon kanssa komeassa vanhassa kartanossa Cornwallissa kaikkien hellimänä ja rakastamana. Tulevaisuuskin näyttää olevan turvattu: naapurikartanon perijä Rolf, jota Annora ihailee yli kaiken, vastaa hänen tunteisiinsa.
Mutta eräänä juhannusyönä, kun Annora menee katsomaan kyläläisten kokkotulia, koko hänen maailmansa luhistuu. Sen jälkeen mitä hän näkee, hän ei voi luottaa kehenkään, kaikkein vähiten Rolfiin.
Vartuttuaan Annora pääsee Lontooseen ja tempautuu siellä seuraelämän ja politiikan pyörteisiin. Hän tapaa hurmaavan nuoren miehen, mutta sitten tapahtuu hirveä skandaali, joka murskaa niin Annoran kuin hänen ystävänsä Helenan haaveet.
He pakenevat suruaan lähtemällä Annoran perheen mukana Australiaan. Matkalla Helena löytää onnensa, mutta Annora joutuu palaamaan Englantiin entistä yksinäisempänä. Tuon juhannusyön kirous vainoaa häntä yhä, ja oikeutta etsiessään hän joutuu pelottavaan vaaraan. Löytyykö hänelle palstajaa?
(takakansiteksti)

Päähenkilöt

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

419

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä