Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Shannaran talismaanit

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Shannaran jälkeläiset ovat onnistuneet tehtävissä, jotka Allanonin henki heille antoi. Valker Boh on palauttanut druidien linnan kuolevaisten maailmaan mustan maahinkaiskiven avulla. Vren on tuonut kadonneet maahinkaiset takaisin Neli-Maahan. Par on löytänyt miekan, joka ainakin näyttää tarunhohtoiselta Shannaran miekalta.
Mutta työ ei ole vielä lopussa. Neli-Maa on yhä täynnä varjoisia, jotka myrkyttävät kaiken pahalla taikuudellaan, ja varjoisten johtaja, Rimmer Dall, aikoo estää Shannaran jälkeläisiä saamasta haltuunsa tietoa, jonka avulla sairas maa voitaisiin parantaa. Hän lähettää Valkerin kimppuun neljä ratsastajaa ja Vrenin pään menoksi petollisen ystävän, mutta Parille hän varaa kohtaloista kauheimman.
Druidien linnasta, maahinkaisista ja Shannaran miekasta ei ole mitään hyötyä, elleivät Shannaran jälkeläiset onnistu välttämään heille viritettyjä ansoja. Sitä paitsi Parin on saatava selville, miten Shannaran miekkaa käytetään...

Shannaran talismaanit päättää Terry Brooksin Shannaran perintö -sarjan, joka on valloittanut fantasiakirjallisuuden ystävät ympäri maailmaa.

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

504

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

384

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä