Olin keski-ikäinen ihmissusi!

Tyyppi

sarjakuva-albumit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Agaton Muna, FM, syntyi ties milloin, ties missä. Nimi ja mieltymys pukuihin, solmioihin ja poplariin vakiintuivat Kokkolassa eräänä yleistä hilpeyttä henkivänä pohjalaisena iltana vuonna 1991.

Ensimmäisen oman albuminsa Agaton sai vasta vuonna 1998 ("Minerva! Minerva! Agaton Munan päiväkirjat"). Sitä ennen tuo julkea, pullea ja akateeminen pitkäaikaistyötön oli seikkaillut humalaiseen tahtiinsa mm. Suuressa Kurpitsassa, Kulttuurivihkoissa ja Ilta-Sanomissa.

Agaton Muna tavoitti oman intelligentin ja groteskin itsensä nippa nappa tosiolevaisen Hevonvitunpaskasarjat-toiminimen vuosien 2002-2007 Haistakaa Vittu Comics -lehdissä. Irtonumeroita saattaa yhä löytää Itäkeskuksen metroasemalta tai hyvällä maulla valittujen kahvi- ja pirtusalonkien urinaaleista. Koska Haistakaa Vittu Comicsin hankkiminen on työlästä, julkaistaan kaikki lehden numerot nyt yhtenä albumina.

Toivotamme lukijalle hyytävää ja huvittavaa matkaa Agaton Munan, hänen rakastettuns aPaula Patricia Tulpan ja Rusinan seurassa. Matka tehdään Suomeen: rakkauden ja vapauden tälle ja sivistyneen yhteiskuntajärjestyksen tuolle puolen.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

ja muita Agaton Munan seikkailuja

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

88

Kustantaja