Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kadonneen prinssin salaisuus

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Peterwoodin lähellä järjestetään kansainvälinen koululaisleiri, johon osallistuu myös Tetaruan pikku prinssi Bongawah. Viisi Etsivää ja Vainukoira innostuvat vierailusta niin, että he päättävät itsekin pukeutua värikkäisiin itämaisiin vaatteisiin ja narrata kyläläisiä.

Etsivät eivät aavista, että prinssi on kadonnut ja että heidän pilansa sotkee tutkimukset. He haluaisivat auttaa poliisia ratkaisemaan tapauksen, mutta kukapa heitä enää ottaisi todesta. Ainoat johtolangat ovat parkuvat kaksosvauvat ja prinssin hieno kultareunainen nappi. Mikä salaisuus on niiden takana?
(Tammi)
Viisi etsivää, Riki, Bes, Larry, Kris ja Pulla, sekä vainukoira Nono viettävät kesälomaa Besin ja Rikin kotikylässä Peterwoodissa. Kylän lähellä on kansainvälinen koululaisleiri, jossa vierailee myös Tetaruan valtion prinssi Bongawah. Lapset pukeutuvat itämaisiin vaatteisiin ja lähtevät kävelylle - aavistamatta, että prinssi Bongawah on kadonnut ja heidän esiintymisensä prinssin sukulaisina sotkee etsintöjä. Ennen kuin viisi etsivää onnistuvat selvittämään prinssin kohtalon, joutuu itse kylän konstaapeli Goonkin roistojen vangiksi.
(Lastenkirjainstituutti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

158

Kustantaja

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

156

Kustantaja

Kääntäjä

Sarjamerkintä