Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Hurraa Helsinki! : ikioma kaupunki

Tyyppi
tietokirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Hurraa Helsinki! Ikioma kaupunki on värikäs ja runsas kuvakirja Helsingin designpääkaupunkivuoden 2012 kunniaksi. Samana vuonna tulee täyteen 200 vuotta Suomen pääkaupunkina. Nyt juhlii Helsinki!

Suomalainen muotoilu tunnetaan Aalto-maljakosta ja Marimekon kankaista, mutta se on paljon muutakin. Arkemme on täynnä esineitä ja palveluja, joiden alkuperää emme tule ajatelleeksi. Hurraa Helsinki! Ikioma kaupunki sisältää sekä tietoa designista että hauskan tarinan lapsiperheen kesäpäivästä. Kohderyhmä on 5 -10-vuotiaat. Kirja vie lukijansa iloiselle tutkimusretkelle Helsinkiin, jokaisen suomalaisen ikiomaan pääkaupunkiin, ja paljastaa samalla muotoilun taustoja ja yksityiskohtia.

Hurraa Helsinki! Ikioma kaupunki on ilmestynyt myös ruotsiksi ja englanniksi. Samasta kuvamateriaalista on koottu MiniHelsinki, hauska tekstitön katselukirja kaikenikäisille. Lasten ohella pahvikirjan kaupunkikuvista nauttivat taatusti myös aikuiset Helsingin ystävät kansallisuudesta riippumatta.

Kirja on osa World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmaa.

(Tammi)
Aiheet ja teemat
Konkreettiset tapahtumapaikat
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
40
Kustantaja