Hilma ja hyvä harrastus

Tyyppi

kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Hilma "haluaa harrastuksen. Hän haluaa tekemistä ja uusia ystäviä. Hän ei halua mustelmia eikä jäähyjä. Hän ei halua kilpailua. Hän ei halua rehkiä eikä opiskella. Hilma on varma, että sellainen harrastus on olemassa. Se on aivan jossain lähellä, kun hän vain keksisi sen."

Sopivan harrastuksen löytäminen ei ole helppoa, mutta Hilma ei anna periksi. Isä ja äiti ehdottavat monenlaisia mukavia harrastuksia, mutta mikään ei Hilmaa innosta. Lopulta harrastus löytyy ja siinä sivussa uuden harrastuksen löytävät niin äiti kuin pikkuveli Laurikin.
(Tuija Lassila/ Sanojen aika)
Kouluikäinen lapsi haluaa ikioman harrastuksen. Valinnan kiemuroita valottava Hilma-sarjan jatko on Kristiina Louhen eloisasti kuvittama.

Hilmalla on koira nimeltä Muru. Hänellä on äiti, isä ja pikkuveli sekä kaksi hyvää ystävää, 38 pehmolelua ja paljon muuta, mutta ei omaa harrastusta.

Syksyn lehtiä haravoiva Hilma keräilee ajatuksiaan. Hän haluaa tekemistä ja uusia ystäviä. Hän ei halua kilpailla, ei rehkiä eikä saada mustelmia. Hilma on varma, että sopiva harrastus löytyy.
(WSOY)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

45

Kustantaja

Sarjamerkintä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

43

Kustantaja

Kääntäjä