Kirjallisuustapahtumat

Kirjallisuustapahtumat-kalenteri esittelee Suomessa järjestettäviä kirjallisuustapahtumia. Voit selailla tapahtumia kuukausi- tai viikkonäkymässä, ja klikkaamalla tapahtumaa saat lisätietoja. Kalenteri on saatavilla myös upokkeena, jonka voit liittää sivuillesi. Ylläpidosta vastaa Kirjasammon toimitus.
 

Helsingin sarjakuvafestivaalit

Helsinki, Suvilahti
7.9. 10:30
8.9. 10:30
Helsingin sarjakuvafestivaalit levittäytyvät entistä laajemmin Suvilahden alueelle. Mukana myös suosittu omakustannetapahtuma Zinefest.

Helsingin sarjakuvafestivaalit levittäytyvät entistä laajemmin Suvilahden alueelle vuonna 2019. Tapahtuma järjestetään kolmatta kertaa Kattilahallissa, ja osana sarjakuvan superviikonloppua nähdään jälleen Tiivistämöllä suosittu omakustannetapahtuma Zine Fest. Tänä vuonna myös tapahtuman iltaklubit tulevat löytymään Suvilahden alueen ravintoloista.

Helsingin sarjakuvafestivaalit on Pohjoismaiden suurin sarjakuvatapahtuma. Festivaalia järjestää Suomen sarjakuvaseuran jäsenistöstä koostuva komitea. Tapahtuma on yleishyödyllinen ja avoin kaikille. Tapahtuma noudattaa turvallisen tilan periaatteita.

Sarjakuvafestivaalien teemat ovat vuonna 2019 ympäristö, vaikuttava sarjakuva sekä pohjoinen.