Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Keikalla katoaa Gibson

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Tilhi-jengi saa ihka ensimmäisen bändikeikkansa! Emmapommi ja pojat -yhtye lähtee matkaan suurin odotuksin. Keikkapaikka on jossain huitsin nevadassa, mutta onhan huippubändienkin tehtävä uhrauksia alkutaipaleella tähtiin. Viis siitä, että Uuden Kuun juhlassa pääpaino on muulla ohjelmalla – kyllä yhdelläkin biisillä on maailmanmaineeseen noustu!

Jengiläisten into on rajaton, vaikka valmistautuminen jää aivan viime hetkiin. Hörhö-tädin ohjaaman keikkapakun suunnatessa soratielle jännitys kasvaa, ja uhkaa muuttua paniikiksi, kun pari tilheä jää kyydistä eivätkä kaikki tarvittavat soittokamatkaan ole enää kasassa. Kaiken lisäksi Emma, yhtyeen ainoa tyttö, joutuu romantiikan
ristituleen, kun bändikaverit yllättäen alkavat osoittaa muutakin kuin ystävyyden elkeitä.

Keikalla katoaa Gibson on jatkoa kuuden taitavan nuortenkirjailijan yhdessä tekemälle Haudasta nousee hemmo -kirjalle. Ainutlaatuisen kirjoittajakuusikon muodostavat Hannu Hirvonen, Tuula Kallioniemi, Raili Mikkanen, Katariina Romppainen, Aira Savisaari ja Katri Tapola. He kaikki ovat suosittuja lasten- ja nuortenkirjailijoita, joille on myönnetty lukuisia alan palkintoja.
(WSOY)

Kirjallisuudenlaji

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

203

Kustantaja

Kieli

Muu tekijä

Sarjamerkintä