Barnlitteratur

Genre – Barnlitteratur

Bokhyllor

Sportlovsläsning

anna_e
24.2.2023
Ifall man inte vill ägna hela sportlovet åt att vara i pulkabacken eller åka skridskor, finns det många böcker som handlar om vinter, vinterledighet, vintersporter osv. Här är bara en del av böckerna.

35 böcker

Bekanta dig med hyllan Sportlovsläsning

SPLEJ-böcker

anna_e
9.2.2023
Torsten Bengtssons populära SPLEJ-serie finns nu i 16 delar. Böckerna är fyllda av spänning och mysterier. Bokstäverna SPLEJ står för "Studio Peo Lollo Ester Jamal". Kompisarna Peo, Lollo, Ester och Jamal har en kanal på YouTube där de lägger upp videon.

15 böcker

Bekanta dig med hyllan SPLEJ-böcker

Fröken Spöke

anna_e
12.1.2023
En bokhylla med Kerstin Lundberg Hahns roliga, spännande serie om Fröken Spöke! Läsordningen på böckerna i listform (så som de även är uppställda i bokhyllan): 1. Fröken Spöke 2. Fröken Spöke kommer tillbaka

16 böcker

Bekanta dig med hyllan Fröken Spöke

Nina & Nino lär om

anna_e
5.1.2023
"Nina & Nino lär om" är en faktaserie för barn 9-12 år. Lillebror Nino får lära sig av sin storasyster Nina en hel del olika ämnen, bl.a. dinosaurier, samurajer och Albert Einstein.

9 böcker

Bekanta dig med hyllan Nina & Nino lär om

Ponnyn Mulles dagböcker

anna_e
8.12.2022
Den busiga ponnyn Mulle, känd från tidningen Min häst, har egna dagböcker, som skrivs av kompisen kaninen (eftersom hästar inte kan hålla i pennor med sina klövar).

10 böcker

Bekanta dig med hyllan Ponnyn Mulles dagböcker