Bokhyllor

Fröken Spöke

anna_e
16.9.2021
En bokhylla med Kerstin Lundberg Hahns roliga, spännande serie om Fröken Spöke! Läsordningen på böckerna i listform (så som de även är uppställda i bokhyllan): 1. Fröken Spöke 2. Fröken Spöke kommer tillbaka

14 böcker

Bekanta dig med hyllan Fröken Spöke

Jag överlevde (av Lauren Tarshis)

anna_e
10.9.2021
Lauren Tarshis har skapat en serie lättlästa böcker för barn i åldern 9-12. De handlar om barn som på ett modigt sätt överlevt fruktansvärda händelser som har inträffat i historien.

6 böcker

Bekanta dig med hyllan Jag överlevde (av Lauren Tarshis)

Hösten kommer

anna_e
10.9.2021
Det börjar bli höst ute. Dagarna blir kortare och kyligare, trädens löv får en vacker färg innan de faller till marken. På biblioteket finns en hel del böcker som passar bra att läsas på hösten. I den här bokhyllan finns en del av dem.

25 böcker

Bekanta dig med hyllan Hösten kommer

Cirkusdeckarna

anna_e
31.8.2021
För er som vill läsa om cirkustvillingarna Kaspar och Katinka kommer här hela serien! Kaspar och Katinka jobbar med sina föräldrar (som sällan förekommer i böckerna) på en kringresande cirkus.

30 böcker

Bekanta dig med hyllan Cirkusdeckarna

Rymdäventyr

anna_e
13.8.2021
Här har jag samlat några rymdäventyr! Rymdpiloterna är Magnus Ljunggrens serie, som just nu har fyra böcker. Böckerna om George har skrivits av fysikern Stephen Hawking (1942-2018) och hans dotter Lucy.

19 böcker

Bekanta dig med hyllan Rymdäventyr

Pages