Keskustelu

Osallistu kommentointiin teossivulla.

Tahtitorni

25.11.2013

Pidin tietysti kovasti, mutta muistan Leo-romaanin tehneen minuun vieläkin suuremman vaikutuksen. Senb lukemisesti tosin on jo sen verran aikaa, etten harmi kyllä muista mikä siinä niin kolahti. Vieläkin tuntuu.

KaisaH

14.1.2013

Tämä jos mikä on vahva lukukokemus, elämys. Lundbergin kieltä on kehuttu, eikä syyttä. Se kuljettaa tarinaa, kuvaa henkilöitä, aikaa ja miljöötä vastaansanomattomalla tavalla. Alun reippaat huutomerkit korostavat uuden elämänvaiheen alkua ja sen dynamiikkaa. Papin perheen elämä Luodoilla vakiintuu, mutta sekään ei ole pysyvää, muutos on äkillinen ja peruuttamaton. Jälleen kerran lehmät saavat ottaa lohduttajan roolin. Romaani on hieno ja intensiivinen kokonaisuus.

KimmoL

18.1.2013

Ostin tämän kirjan joululahjaksi sukulaiselle, mutta en ole vielä itse päässyt kyseistä teosta lukemaan. Sokko-ostokseni ilmeisesti kannatti muutenkin kun kirja nappasi muutamaa päivää myöhemmin Finlandian.

VirvaS

18.1.2013

Is för läsaren till skärgården till ett strängt men likaväl fylligt landskap som speglar skärgårdsbornas levnadssätt och känslor. Oförglömlig läsupplevelse!