Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Bröllopsnatten

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Pocket. Bröllopsnatt med förhinder

Besvikelsen över att Richard, Lotties pojkvän, inte alls har giftermål i tankarna, gör att hon istället gifter sig med sin ungdomskärlek Ben. Bröllopsresan går till Ikonos, men väl där väcks frågan: hur bra passar de egentligen ihop? Lotties syster Fliss tror inte sina öron när hon får veta vad systern hittat på. Övertygad om att Lottie begått sitt livs misstag skyr hon inga medel för att fördärva hennes bröllopsnatt. Tillsammans med den försmådde Richard ger Fliss sig av efter Lottie och Ben.
Sophie Kinsella, pseudonym för Madeleine Wickham, är mest känd för sin serie Shopaholic, men har även gett ut fristående romaner. I Bröllopsnatten möter vi giftassugna Lottie som får ett hårt uppvaknande när hon inser att hennes pojkvän sen tre år, Richard, inte har några som helst planer på att fria. När hon hämtat sig från sin besvikelse bestämmer hon sig för att själv ta tag i sitt liv. Hon gör slut med Richard och gifter sig hastigt och lustigt med sin ungdomskärlek Ben. De ger sig av på bröllopsresa till Ikonos, där de först träffades. Men Lotties syster Fliss, som själv är mitt uppe i en elak skilsmässa, får en chock när hon hör talas om Lotties tilltag. Övertygad om att Lottie gör sitt livs misstag ger sig Fliss tillsammans med den försmådde Richard efter brudparet för att tala bruden till rätta.

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

389

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

463

Förlag

Språk

Översättare

Lisätietoja

Ponto Pocket, 2015

Första publikation

ja

Språk