Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Djurfiket

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

"Välkomna till stans första och enda Allmänna Djurfik. Gratis inträde!"

Vad gör man inte för att få ett husdjur? Nästan vad som helst. Men med en pappa som är pälsdjursallergiker och en busig lillebror ser det mörkt ut. Då gäller det att ha en riktigt bra affärsidé!
"Sally – djurens vän" är en mysig och hejdlöst rolig serie full av charmiga påhitt för att få ett eget djur (eller vara nära någon annans). Perfekta böcker att läsa själv eller högt tillsammans!

Mer och mer hoppas Sally att Nadja ska vilja bli hennes bästa vän. Det speciella med Nadja är att hon har världens gulligaste hund.

Idag ska de till stan och med lite tur kan de se fram emot kondisfika.
Men inte! Nadjas supersöta hund är nämligen inte välkommen på kaféet visar det sig. Och såklart kan Sally inte bara ge upp utan att kämpa för djurens rätt. Ett Allmänt Djurfik är just vad stan behöver! För hon är nämligen helt säker på att det finns hundratals djur vars högsta dröm det är att få gå och ta en helt vanlig fika.

Så det är bara att sätta igång och baka ... Och det kommer att finnas något för alla smaker …

Djurfiket är den första fristående delen i serien "Sally – djurens vän".
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

108

Språk

Illustratör

Lisätietoja

Text: Camilla Ceder ; illustrationer: Sanna Mander.