Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.

Jag älskar saft

Typ
bilderböcker
Upphovsman
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Beskrivning
Efter att ha lurats att äta Lilla Bäs smartpiller bestämmer sig Knasiga Kalkonis för att det är dags för hämnd. Men har han vad som krävs för att lyckas utan att fastna med näbben i brevlådan?
Jag älskar saft är den fristående fortsättningen på den prisvinnande boken Lilla Bä - det finurliga fåret. Boken har samma snygga design som föregångaren och bjuder på humor för både barn och vuxna. Jag älskar saft är en mångfacetterad barnbok som främst riktar sig mot åldersgruppen 3-6 år, men som samtidigt bjuder även äldre på många skratt. Det träfsäkra språket och subtila illustrationerna gör boken rolig att läsa om och om igen.
Böckerna om Lilla Bä gavs ut på Nya Zeeland för första gången 2010. Sedan dess de vunnit flera priser och översatts till ett antal språk.
Ämnen och teman
Personer, aktörer
Originalspråk
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Första publikation
ja
Språk
Utgivningstid
Sidantal
25
Förlag
Språk
Illustratör
Lisätietoja
Översättning.