Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Tiggaren

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Högaktuell fristående uppföljare, om maktövergrepp på samhällets allra mest utsatta. Tiggaren börjar där Visning pågår och Avdelning 73 slutade. Seriens huvudperson, Emma Sköld, är död. Begravningen är känslosam, men en person betraktar de sörjande med misstänksamma blickar. När Emma Skölds mördare anhålls är det någon som tvivlar på att det uppenbara också är det sanna. Och vem är det som lever bland tiggarna på gatan? Det är skrämmande aktuellt och fruktansvärt spännande när Stockholms tiggare faller offer för vad som verkar vara en seriemördare något som i själva verket är en betydligt mer avancerad plan, byggd på svek, lögner och hämnd.

Oavsett om Tiggaren läses som en fristående deckare eller en fortsättning på Avdelning 73 kommer läsaren att få ta del av Emma Skölds starka och rättmätiga hämnd.

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

404

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

389

Språk