Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Strålande jul, struliga jul

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Vad är egentligen en perfekt jul?

Allt den utslitna singelmamman Juliet önskar sig till jul är en stämningsfull helg tillsammans med släkten. Att hon råkar vara besatt av julens alla bestyr och måste slå knut på sig själv för att hinna sy änglakostymer, flänga runt i affärer och fixa all mat gör dock inte saken enklare.

Allt Juliets syster Gemma, som är singel och jobbar som regiassistent, önskar sig är en avkopplande julhelg på en tropisk ö, långt bort från all dramatik och diviga skådespelare.

Tills ett systerligt gräl leder till nya planer vill säga - de ska byta liv över julen. Juliet åker iväg på tropisk semester och oväntade äventyr medan Gemma firar en mysig, snöig högtid med sina syskonbarn. Juliets snygge granne Will är dessutom en bra bonus. Det blir inte alls den jul någon av dem hade tänkt sig, men den kan mycket väl visa sig uppfylla alla deras önskningar ..
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

361

Förlag

Språk

Översättare

Serie

Utgivningstid

Sidantal

330

Språk

Översättare

Serie