Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Disa

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

De är dåliga på att ta hand om sig själva men fantastiska på att ta hand om varandra

Disa börjar snart sitt nya jobb på en reklambyrå. Hon och de två bästa vännerna Simone och Mercedes är Sthlmqueens, ett kompisgäng som hängt ihop i flera år. Väninnorna betyder allt för Disa och livet är för det mesta en fest. Men allt är inte glammigt i hennes liv. Först dyker Theo upp och allt blir bara rörigt. Sedan kommer problemen på löpande band och till slut rämnar fasaden. En gripande och underhållande roman om en vänskap som består när livet rasar och alla andra sviker.

(Forum)
Möt Disa, Simone och Mercedes - en trio storstadstjejer strax över 20 år, som tillsammans tar klivet in i vuxenvärlden. Deras drömmar och förhoppningar om ett strålande och lyckat cityliv krockar dock ständigt med den bistra och krassa verkligheten. Disa är en populär tjej med massor av järn i elden som precis har fått drömjobbet på en reklambyrå. Men när allt börjar gå snett ser hon inte vägen ut. Vad gör man när fasaden rämnar? Och hur återvinner man förtroendet hos de man svikit?Följ med tjejerna under en galen sommar, läs om deras problem, men också deras kärleksrelationer, klädkriser och sena nätter på stan. Ångest, fasader som rämnar och självpåtagna offerkoftor som byts (nästan) mot kontroll och balans i tillvaron allt eftersom huvudpersonerna går från ungdomar till vuxna.

Denise Rudberg är Sveriges främsta chic lit-författare. Efter fyra framgångsrika böcker i elegant crime-serien är hon tillbaka i genren där allt en gång startade. "Disa" är första delen i en planerad trilogi för unga vuxna.

(Btj)

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Namn

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

243

Förlag

Språk