Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Världens lyckligaste kvinna

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Hennes perfekta liv är en fullkomlig lögn...

Som high school-elev vid prestigefyllda Bradley School fick Ani FaNelli utstå en chockerande, offentlig förnedring efter en serie omskakande och brutala händelser. Något som väckte ett desperat behov av en ny identitet.

I dag har hon ett glamouröst jobb på The Women’s Magazine i New York, en dyr garderob och en snygg framgångsrik fästman – hon är så nära att leva det perfekta liv hon arbetat så hårt för att förverkliga.

Men tonårens förnedring är inte Anis enda sår. Hennes förflutna rymmer också en smärtsam hemlighet. Något som fortsätter att hemsöka henne, som hotar att komma upp till ytan och förstöra allt.

Vad händer om Ani bryter sin tystnad: Skulle det till sist kunna befria henne – eller bara slå allt hon kämpat för i spillror?


JESSICA KNOLL är en amerikansk författare som gjort stor succé med sin debutroman, den listiga psykologiska thrillern Världens lyckligaste kvinna [Luckiest Girl Alive]. Romanen gick rakt in på både New York Times och USA Todays bestsellerlistor, och filmrättigheterna har köpts av Lionsgate och kommer att produceras av Reese Witherspoons produktionsbolag. Ett måste för alla som gillade Gone Girl och Kvinnan på tåget!

"Mörk, vriden, knivskarp Som en skräckfilm i slow-motion."
| ENTERTAINMENT WEEKLY

"Den sortens bok som du bara inte kan lägga ifrån dig." | REESE WITHERSPOON

"Lika beroendeframkallande som Gone Girl." | GOOD HOUSEKEEPING

(Modernista)

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Originalspråk

Filmer

The following links will take you away from this site.

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

349

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

463

Förlag

Språk