Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Att säga ja

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

På Manhattans tjusiga Upper East Side gäller miljontals etikettsregler – och familjen Wilder-Bingham har tagit till sig allihopa. Hos dem är opassande beteende och alla former av känslor fullt förbjudna. Är det ens tillåtet att ha kul? Absolut inte. Deras pampiga hem är ett oklanderligt fort av återhållsamhet.

När Rosie Kitto, en excentrisk 38-årig lågstadielärare från England, studsar in i deras liv med en hemlig sorg och ett hjärta lika stort som New York, går det snart upp för alla att hon inte alls har läst regelboken. I jobbet som familjens nanny börjar Rosie nysta upp fler och fler trådar och följderna blir minst sagt kaotiska. För hur får man människor som sagt nej hela livet att plötsligt säga … ja?

Dawn French är en av Storbritanniens mest älskade komiker och har synts i serier som Ett herrans liv och French & Saunders. Att säga ja är hennes tredje roman – en charmig och älskvärd historia om svek, längtan och vikten av att våga.

(Printz)

Ämnen och teman

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

300

Språk

Översättare