Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Min stora feta zombieguldfisk simmar vidare

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

9-12 år.

Efter att Tom med hjälp av ett batteri återupplivat guldfisken Frankie, efter sin storebror Marks livsfarliga vetenskapsexperiment, blev Frankie på något konstigt sätt EN STOR FET ZOMBIEGULDFISK med hypnotiska krafter

Lyckligtvis är Frankie lojal mot Tom och tillsammans kan de sätta stopp för Marks planer på att bli en Galen Vetenskapsman.

I den här boken ser Tom fram emot familjens årliga semesterresa till havet, ända tills han får höra talas om havsmonstret - och Mark verkar alldeles för angelägen om att hitta det. Min stora feta zombieguldfisk är en fartfylld, rolig berättelse som närmast kan beskrivas som en blandning av Hitta Nemo och en zombiefilm. Böckerna är rikt illustrerade och passar perfekt för barn som gillar humor och vilda äventyr. På Känguru finns sedan tidigare den första delen i serien.

Huvudpersoner

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

206

Förlag

Språk

Översättare

Illustratör