Denna bok tillhör Aye-Aye

Typ

bilderböcker

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Aye-Aye har just börjat i Fröken Rådjurs skola för blivande bilderboksdjur. Hans klasskompisar är söta och fluffiga – den sorts djur man kan vänta sig att hitta i en bilderbok.
Aye-Ayes största dröm är att få vara med i en bilderbok, även om han inte är lika söt eller fluffig som de andra. Så när Fröken Rådjur berättar att de ska ha en tävling för att hitta det mest hjälpsamma djuret, och utlovar ett väldigt speciellt pris, undrar Aye-Aye om det kan vara just hans dröm som ska gå i uppfyllelse.
Men någonting är konstigt – reglerna i tävlingen ändras hela tiden. Kan det vara de fluffiga tvillingarna Kanin som har något fuffens för sig?

Denna bok tillhör Aye-Aye är en underbar berättelse om att våga vara hoppfull, hjälpsam och, framför allt, sig själv.

RICHARD BYRNE (f. 1963) är författare till sex bilderböcker för barn, vilka har publicerats i ett dussintal länder. På Känguru finns sedan tidigare Den jätte- jätte- jättestora dinosaurien och Hallå, boken åt upp min hund!

(Känguru)

Bilderbok. 3-6 år.

Personer, aktörer

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

25

Förlag

Språk

Översättare