Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Jag ska hitta dig

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Polisen Liv Kaspi är en av medlemmarna i Erlagruppen, ett privatteam med målet att lösa brott vid sidan om polisens arbete. Förutom Liv ingår gruppens ledare Edith och hackaren Aminah. Den fjärde medlemmen, Rickard, har tvingats lämna landet efter att ha tipsat polisen om ett rån. Men nu måste han återvända till Stockholm och han behöver Livs hjälp. Genom sitt svek är han en måltavla som måste undanröjas, och han sitter dessutom på information som skulle kunna få den undre världens främsta maktspelare gangsterledaren Jovan Devic fälld. Liv inser snart att hon inte ens kan lita på sina kollegor och bestämmer sig för att rädda Rickard på egen hand. Det leder till en brutal uppgörelse, där hon tvingas använda all sin styrka och skicklighet för att överleva.

Pernilla Ericson är journalist och bosatt i Stockholm. Hon har bland annat arbetat på OKEJ, på Aftonbladet och med produktioner för TV4. Pernilla fick idén till Erlagruppens första fall när hon efter en serie artiklar fick ta emot mängder av personliga berättelser om övergrepp. De flesta av de skrivande kvinnorna hade inte vågat anmäla. 2016 debuterade hon med den kritikerrosade Spåren vi lämnar efter oss.

Jag ska hitta dig är andra boken i serien om Erlagruppen.

Ämnen och teman

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

ett fall för Erlagruppen

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

345

Språk

Utgivningstid

Sidantal

380

Språk

Översättare