Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Sommar i Byvalla

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Sommaren är åter på väg till Byvalla och byn har precis upplevt en liten babyboom med flera nyfödda barn. Hanna kämpar med mammarollen och drömmer om att ta nästa steg med Micke: Ett stort bröllop med många gäster och en bröllopsvals i Mickes armar. Men har Micke verkligen kommit över den uppslitande skilsmässan från exfrun Angelica?

Lennart får oväntat dambesök och Hassan har hoppat av skolan och blivit kär. Vårkänslorna hänger kvar i luften för alla utom för handlaren Jimmy, som är ensam och kanske lite bitter. Dessutom kan han inte släppa tanken på att han kan vara förföljd.

När katastrofen är framme sätts lojaliteter och vänskapsband på prov. Det blir en sommar full av dramatik, känslostormar och en hel del skvaller som hamnar på villovägar.

Nu kommer den efterlängtade tredje delen i Karin Jansons älskade serie om den lilla byn Byvalla. Och för första gången släpps pocketen nästan samtidigt som ljudboksserien. Karin Janson är journalist och bosatt i södra Dalarna. Hon debuterade som skönlitterär författare med Byvalla 1.

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

420

Språk