Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Warcross

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

»Lika självlysande som hjältinnans regnbågsfärgade hår. Ett fullspäckat äventyr.« | Washington Post»Hunger Games möter Minecraft.« | Seventeen

Warcross är inte bara ett dataspel - det är ett sätt att leva. Åtminstone för de miljontals människor runtom världen som loggar in på spelet varenda dag.

I ett desperat försök att få ihop lite pengar bestämmer sig den tonåriga hackertjejen Emika Chen sig för att försöka hacka sig in i spelet mitt under öppningsspelet på det internationella Warcross-mästerskapet - ett drag som leder till att spelets skapare, den tillbakadragne miljonären Hideo Tanaka, vill anlita henne som insiderspion för att hitta en säkerhetsläcka.

Emika tackar ja till erbjudandet och befinner sig snart i en drömtillvaro i Tokyo - ända tills hon gör en farlig upptäckt som hotar att slå sönder hela Warcross-imperiet.

MARIE LU [f. 1984] är en amerikansk författare som fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-trilogin, som såldes till 26 länder och följdes av den lika upskattade serien Den unga eliten. Sammanlagt har hennes böcker nu sålt i över 2,5 miljoner exemplar. En långfilm baserad på Legend produceras nu av teamet bakom Twilight-filmerna.

Warcross, den första boken av två om Warcross-imperiet, gick in direkt på andraplatsen på New York Times bestsellerlista och valdes till Höstens bästa YA-roman av Amazon Editor s.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

332

Förlag

Språk

Översättare