Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Summer Karlssons nya liv

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Rent objektivt sett är Summer Karlsson lycklig nu. Hon har nära vänner, går en rolig utbildning, har en underbar pojkvän och en hel liten bonusfamilj. Detektivfirman ihop med Yusef kanske inte blomstrar, men de har iallafall en del intressanta fall på gång. Och ändå krisar hon värre än någonsin. Är det så här hon vill ha det? Vill hon verkligen gifta sig nu när hon äntligen har börjat leva lite? Hennes försenade tonårsrevolt går ut över de närmaste Yusef och Sonny får stå ut med en hel del.

Kaoset är Summer Karlssons ständiga följeslagare och det där med kärleken är svårare än hon någonsin kunnat föreställa sig. Men förr eller senare måste hon bestämma sig och börja ta ansvar för sitt liv.

Summer Karlsson är en feelgoodberättelse med mycket hjärta och en stor portion humor. En berättelse om vänskap, hopp och kärlek och att det aldrig är för sent att börja leva.

Johanna Nilsson fick sitt stora genombrott med romanen Hon går genom tavlan, ut ur bilden, som utkom 1996 på Wahlström & Widstrand. Sedan dess har hon skrivit både romaner, noveller och barnböcker.

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

413

Språk