Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Tills lögnen skiljer oss åt

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

TILLS LÖGNEN SKILJER OSS ÅT är berättelsen om två väninnor, Birgitta och Marika. Båda har drabbats hårt av otrogna män. De startar konsultbyrån Bimabeli. De får hjälp av två andra kvinnor, en dataexpert och en reporter. Tillsammans har de kunskap, erfarenhet och mod. De hjälper andra kvinnor som råkat illa ut. 
Bimabelis första uppdrag handlar om vardagens svek och lögner. Men snart dras undersökarna in i något som är mycket större och farligare än vanlig otrohet.  

TILLS LÖGNEN SKILJER OSS ÅT är även en historia om dig, som vet att livet kan bjuda på obehagliga överraskningar. Men allt vet du inte om otrohet, inte än.

TILLS LÖGNEN SKILJER OSS ÅT är första delen i en serie om konsultbyrån Bimabeli.  

Vendela Flykt är pseudonym för en svensk författare. Berättelserna i den här romanen bygge delvis på författarens egna erfarenheter och på samtal med män och kvinnor som delat med sig av sina upplevelser av lögner och svikna löften. Tilläggas bör är att berättelsens manus var skrivet och avslutat innan den stora och viktiga me too-debatten tog form.

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

247

Språk