Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Ingen vet egentligen vem jag är

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

 Deras vägar möttes. Här är deras otroliga historia och oväntade slut. En sann berättelse om hur ett oskyldigt email och ett enkelt svar utvecklar sig till en historia med många spännande överraskningar.  Två personer på helt olika platser geografiskt och i livet, öppnar dörrar till drömmar och identitet. Många olikheter men framförallt gemensamma hemligheter, skam och smärta i ett samhälle som är allt annat än vänligt för just dem. Mobbing, utanförskap, sexuella läggningen och svåra processer för att bli den man är ställs på sin spets. Kan jag verkligen vara den jag egentligen är, just här?

Lina Axelsson Kihlblom är författare till boken "Kommer du tycka om mig nu?", fd ledamot i Skolkommissionen och är idag förvaltningschef för skola och utbildning i Nynäshamns kommun. 
Maximilian Ericsson är ung gymnasiestudent i en mindre kommun i Sverige. 
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

224

Språk

Muu tekijä