Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Inte helt Miss Lyckad

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Nygift och befordrad till chefredaktör tänker Louise Locke att lyckan äntligen infunnit sig i hennes liv. Men säg den lycka som varar längre än fem minuter. När Johan får ett utlandskontrakt och kollegorna börjar smussla bakom hennes rygg står hon plötsligt inför helt nya utmaningar. Det här med att vara chef var inte riktigt lika lätt som hon trodde. Till råga på allt har hennes tio år yngre syster Kajsa, som håller på att utbilda sig till coach, bestämt sig för att flytta in i villan i Åkersberga. Louise blir hennes första och högst ofrivilliga klient.   Inte helt Miss Lyckad är andra delen om Louise Locke, en medelålders Bridget Jones i svensk tappning.

VERONICA LINARFVE bor med man och två barn i Åkersberga. Hon är utbildad beteendevetare och journalist och driver idag en redaktionell kommunikationsbyrå. Veronica arbetade under flera år som chefredaktör på ett resemagasin och författardebuterade 2018 med I huvudet på Miss Lyckad. en perfekt läsning för solstolen vid poolkanten. Eva Åström, Expressen Söndag, om I huvudet på Miss Lyckad

Huvudpersoner

Ämnesord

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

376

Förlag

Språk

Lisätietoja

På titelsidan även: Del 2 i serien om Louise Locke.
Uppföljare till verket: I huvudet på Miss Lyckad.