Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Kärlek plz

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Atlas Frisk, 14 år, förstår ingenting. Hela hans kärleksliv är åt skogen. Först ville Sarah-Li kyssa honom – nu har hon blockerat honom och vägrar se åt hans håll. Ghostad af! Skolans coola teckningsvikarie Claudia får visserligen Atlas att känna ”oj” men hur smooth är det egentligen att stalka en lärare på youtube? Till råga på allt är chatten med populära Tessie bara obegriplig. SOS! Det spelar helt enkelt ingen roll hur kär man är. Man kan inte bara gå fram till någon och ropa KÄRLEK PLZ!

Kaj Korkea-aho och Ted Forsström är tillbaka i den tredje delen av ZOO! där högstadiet står inför en revolution – hösten har varit ”ovanligt stökig” med ett par ”incidenter”, som rektorn säger. Skolans ledning håller krismöte om den dåliga stämningen men det är Atlas som kommer på lösningen: en kamera i Källarkontoret där vem som helst kan tala ut om vad som helst… Gud som haver barnen kär, se till mig som på youtube är.

Välkommen tillbaka till det mest vrickade högstadiet, där bergochdalbanan av känslor skildras via strutsar, igelkottar och hormonstinna tonåringar. Atlas äventyr fångas med träffsäkra illustrationer av Pentti Otsamo.

Kaj Korkea-aho och Ted Forsström, födda 1983, blev vänner i högstadiet. ZOO!-serien om tonårskillen Atlas vardag som högstadieelev är duons gemensamma äventyr i ungdomslitteraturen. Böckerna har bland annat nominerats till Finlandia Junior och exportpriset Tulenkantaja.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

255

Språk

Översättare

Illustratör

Serie

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

255

Förlag

Språk

Illustratör

Muu tekijä

Serie