Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Vi klarar allt

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Lättläst. 9-12 år. Nedas favorithäst Vide har varit utlånad från ridskolan men nu är han tillbaka. Äntligen ska Neda få rida honom igen! Men Vide ska inte få ge fler lektioner, och ridskolan ska sälja honom. Då får Pim en idé: Neda kan köpa honom! Men hur ska hon få ihop pengar? Och kanske har Neda egentligen blivit för stor för att rida honom?

Det här är den andra delen i serien ”Pims stall” och således fortsättningen på Modig med dig som kom ut i januari 2019. I bok två fördjupas Nedas och Pims vänskap ytterligare. Styrkan och modet de finner i vänskapen gör dem handlingskraftiga, och de når sina mål tillsammans. För Neda och Pim är allt möjligt!

Malin Eriksson är en flitig och älskad barnboksförfattare. Hon brinner för lättläst och för att skildra livet i stallet: både samspelet med hästarna och relationerna mellan människorna.

Tillsammans med Katja Timgren och Anna Nygren driver hon skrivarkollektivet och bloggen Bara hästböcker.

Sagt om Modig med dig: ”En välskriven liten pärla som andas vänlighet och vänskap.” (Eva Wendt, Btj häfte 8/2019)
”En fin bok som passar finemang att stoppa i händerna på en hästälskare som kämpar med läsningen.”(Bloggen Barnboksfamiljen)

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Ämnesord

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

43

Förlag

Språk