Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Om alla katter i världen försvann

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Vår berättares dagar är räknade. Han lever ensam med sin katt, har ingen kontakt med sin familj och var helt oförberedd på doktorns diagnos - han har bara ett par månader kvar att leva.

Men, innan han hunnut börja bocka av sin bucketlist dyker djävulen upp med ett erbjudande: i utbyte mot att en av alla saker i världen försvinner får han en extra dag att leva.

Det blir början på en bisarr vecka... Hur bedömer man vad som gör livet värt att leva? Hur väljer man vad, av det man verkligen uppskattar, man kan klara sig utan.

I förhandlingarna med djävulen spelar vår berättare högt, ända tills han själv - och hans älskade katt - befinner sig på randen till avgrunden...

Om alla katter i världen försvann är en berättelse om förlust och försoning, om en mans resa till insikten om vad som verkligen betyder någonting i livet.

Ett måste för alla som älskade En katts resedagbok.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

229

Förlag

Språk

Lisätietoja

Översättning från engelska.