Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Kidnappad

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Lättläst för vuxna. En ung kvinna har försvunnit i ett bergigt område. Journalisten Claire Abbott vill hjälpa till att hitta flickan.

Claire har stark intuition när det gäller brott och tror att hon vet var flickan är, men ingen tror på hennes tips. Hon får själv ge sig ut och leta – en minst sagt farlig expedition.Äntligen riktigt lättlästa deckare! Nu kommer den första delen i vår nya bladvändarserie Ett fall för Claire Abbott. Räkna med att bita på naglarna!

I boken Kidnappningen följer läsaren journalisten Claire som hjälper en sökargrupp i ett mystiskt försvinnande. Claire har stark intuition när det gäller brott och anser att räddningsteamet ska anlita henne. När de inte vill lyssna på hennes tips bestämmer hon sig för att lösa fallet själv. Hon ger sig iväg för att leta på egen hand – men hennes efterforskningar blir upptakten till en kamp på liv och död.

Gail Anderson-Dargatz har erhållit priser för fler än ett dussin böcker, däribland romanen The Cure for Death by Lightning och A Recipe for Bees. Vi på Vilja är glada att få ge ut den första delen i hennes serie om den synska journalisten Claire Abbott som löser brott med hjälp av sin intuition.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

114

Språk