Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

En bebis på Strandcaféet

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Evie älskar sitt jobb som chef för Strandcaféet och är van vid ett högt tempo. Men nu är hon gravid och ska snart föda. Så en dag står Helen där, den snygga och irriterande kompetenta nya caféchefen.

Evie och Helen ogillar varandra från första stund. Men plötsligt tar händelserna en dramatisk vändning och de båda kvinnorna förs samman på ett oväntat sätt...

Nu kommer för första gången en av Lucy Diamonds böcker på lättläst svenska! Det är en varm och charmig historia som utspelar sig i en liten by vid den engelska kusten.

Lucy Diamond (pseudonym för Sue Mongredien) är en av Englands mest omtyckta feelgoodförfattare. Hennes böcker är roliga, rappa och innehåller starka kvinnokaraktärer. Hittills har hon gett ut mer än 10 böcker som alla blivit bästsäljare. 2011 släpptes första delen i Strandcaféet-serien på engelska och flera uppföljare har följt. Hon bor i Bath med man och tre barn.

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

150

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk