Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Mitt hemliga liv

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

En ny varm och charmig roman av Jenny Fagerlund. Ibland är det först efter döden vi verkligen lär käna en person.

När Moas farmor går bort ärver hon plötsligt en lägenhet. Den är lite för liten, murrig och fylld med gamla möbler och dessutom på helt fel sida om stan. Det är i alla fall vad hennes pojkvän Ruben tycker. Ruben gillar öppna planlösningar, vitt och fräscht, så att sälja lägenheten för att köpa något nybyggt gemensamt blir planen.

Moa arbetar på en auktionsfirma, och älskar att vara omgiven av gamla möbler. Problemet är bara att hon aldrig berättat det för Tom. I takt med att hon tillbringar akkt mer tid i farmoderns mysiga och ombonade lägenhet inför försäljningen, inser hon hur olika hon och Ruben är.

Sakta börjar hon bygga upp ett eget, hemligt, liv i lägenheten. Det liv hon egentligen vill leva, utan krav från vare sig pojkvänner eller föräldrar.

Allt eftersom hon rensar bland sakerna hittar hon brev och ledtrådar som målar upp en annan bild av farmodern än den Moa alltid haft. Genom farmoderns historia inser Moa att människor ofta döljer saker både för sig själva och för andra. Och att om hon någonsin ska bli lycklig måste hon våga stå upp för sig själv och sitt liv.

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Ämnesord

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

327

Förlag

Språk