Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Sonja

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Innehåll: Sonja och Rebecka -- Sonja och Maggan firar jul -- Sommar med Sonja och Susanne

För alla som har älskat Åsa Hellbergs succéromaner om miljardärskan Sonja, som efter sin död förändrar livet för sina bästisar, kommer här en samlingsvolym. Hur kom Sonja på sina idéer för Rebecka, Maggan och Susanne?

I Sonja och Rebecka träffar vi vännerna sex år innan allas liv vändes upp och ner. Sonja har bestämt sig för att göra något åt sitt testamente. Det hela startar med att Sonja och Rebecka tillbringar en vecka på Mallorca...

När Sonja och Maggan firar jul tar sin början ligger en deppig Maggan på sjukhus med brutna ben efter en bilolycka. I ett julglittrigt Paris förstår Sonja vad hon vill att Maggan ska få ärva.

Sommar med Sonja och Susanne utspelar sig i ett somrigt London. Michael ska gifta sig och Sonja har god lust att redan nu presentera honom för Susanne, som hon vet är hans perfekta partner. Här slutför Sonja planeringen och tar farväl av de personer som betyder mycket för henne.

Åsa Hellberg skriver som alltid med mycket humor, massor av värme och en seriös underton om sann vänskap.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Namn

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

397

Förlag

Språk

Lisätietoja

På omslaget även: Samlingsvolym om Sonja och hennes vänner.