Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Nocilla lab

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Romanerna Nocilla dream och Nocilla experience har varit spelplats för en mängd historier som snärjts in i varandra: människor och platser i den digitala erans lika tomma som överbefolkade värld.

I trilogins avslutande (och fristående) del träder författaren själv fram. Efter en motorcykelolycka har han blivit sängliggande i Thailand, och där påbörjat sin romantrilogi. Sju år senare reser han med flickvännen till Sardinien och hittar ett gammalt fängelse som anpassats för gårdsturism. I det tomma hitellet växer ett slags äventyrsroman fram, lika mycket autofiktion som skräckberättelse och graphic novel.

Nocilla lab är en sprakande final på ett av samtidens djärvaste litterära projekt.

Augustín Fernández Mallo, född 1967, är fysiker och författare. De inledande delarna i Nocilla-trilogin utan på våren respektive hösten 2020. Romanerna gavs ursprungligen ut i Spanien mellan 2006 och 2009.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

roman

Utgivningstid

Sidantal

213

Språk

Översättare

Lisätietoja

Tredje delen i trilogin.
Uppföljare till verket: Nocilla experience.

Första publikation

ja

Språk