Den skandalösa biljetten 1

Typ

tecknade serier, album

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

En förvirrad man tas om hand av Londonpolisen och doktor Watson tillkalas för att undersöka honom. Upptäckten av ett mystiskt pulver på patientens kläder och en biljett till en ovanlig föreställning övertygar Sherlock Holmes om att mannen inte är det enda offret för en spektakulär konspiration.

Doktor Watson skrev i sina anteckningar om hur han föreställde sig att insidan av Sherlock Holmes huvud såg ut. Här får vi följa med på en virtuell resa genom Sherlock Holmes hjärna och följa den store detektivens resonemang och slutledningsförmåga i undersökningen av ett fall som ställer honom inför stora utmaningar.

Denna grafiskt anslående Sherlock Holmes-serie i två delar har blivit en stor framgång i hemlandet Frankrike där den vunnit flera priser, bland annat för bästa seriealbum och för bästa omslag. Under 2021 lanseras titeln internationellt på minst nio språk.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

49

Förlag

Språk

Översättare

Lisätietoja

Hål på omslaget.

Utgivningstid

Sidantal

49

Förlag

Språk

Översättare

Lisätietoja

Hål på omslaget.