Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

En sommar i York

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

När Frankie snubblar över ett oöppnat brev från sin bortgågna mamma blir hon först glad... tills hon läser det och upptäcker sanningen om sin pappa. Hennes huvud fylls av frågor, och hon bestämmer sig för att resa till vackra York, i norra England, för att få svar.

I York bor familjen Mortimer. Till ytan en väldigt trevlig och omtyckt skara människor, men som bär på många hemligheter. Robyn Mortimer och hennes man John har varit gifta i många år, men Robyn börjar mer och mer tro att han döljer något för henne.

Och så har vi Bunny, som blev tokförälskad i David Mortimer när hon först kom till York. Men Bunnys förflutna håller på att jaga ikapp henne. Kommer David fortfarande älska henne - när han får reda på vad hon gjort?

Lucy Diamond, drottningen av strandläsning, är tillbaka med en oemotstånglig bladvändare, fullproppad av hemligheter, kärlek och hopp. Följ med till York - det blir en sommar du sent kommer att glömma!
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

337

Språk